Seznam alergenů použitých potravin -> (uvedeny v závorce)
Pondělí 25. 3.
Přesnídávka – skořicové polštářky, mléko, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka hrášková, kuřecí řízek v cornflakes, bramborová kaše (1,3,9,10)
Svačina – rohlík, hermelínová pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Úterý 26. 3.
Přesnídávka – velikonoční jidáše, kakao, máslo, ovoce (1,3,7)
Obědy – polévka zvěřinová s obrázky, zapečené penne s mletým masem a bešamelem, salát (1,3,7,9,10,)
Svačina – bagetka, máslo, debrecínka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Středa 27. 3.
Přesnídávka – mazanec, máslo, kakao, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka čočková, bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7,10)
Svačina – chléb, papriková pomazánka, salám, zelenina (1,3,4,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Čtvrtek 28. 3.
Přesnídávka- beránek, caro nebo kakao, ovoce (1,3,7)
Oběd – polévka bramborová, hovězí na houbách, těstoviny (1,3,7,9,10)
Svačina – pečivo, vajíčková pomazánka, zelenina (1,3,7)
Pití – čaj, voda – po celý den
Pátek 29. 3.
Přesnídávka – (1,3,7)
Oběd – (1,3,7,9,10) STÁTNÍ SVÁTEK
Svačina – (1,3,4,7)
Pití – čaj, voda – po celý den